fit20 Hamont introduceert een andere manier van trainen!

HAMONT-ACHEL – Innovatief, efficiënt en vooral effectief: dat is waar het trainingsprogramma van fit20 voor staat. Deze manier van High Intensity Training biedt mensen de mogelijkheid om in slechts 20 minuten per week positieve resultaten te behalen. Het trainen gebeurt altijd onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer en de fit20 training garandeert een merkbaar resultaat in 3 maanden. 

Gediplomeerd personal trainer Dennis Damen is eigenaar en trainer bij fit20 Hamont. Na een rondleiding door de nieuwe moderne studio voorzien van nieuwe toestellen krijgen we uitleg over de fit20 training. Dennis begint enthousiast te vertellen hoe de fit20 training je fitheid en gezondheid verbeterd. Deze uitleg geeft hij natuurlijk ook graag persoonlijk aan jou in een volledig gratis en vrijblijvende introductie training, waarin hij je alles uitlegt en ook zelf deze manier van trainen kan ervaren.

Waarom is deze manier van trainen zo efficiënt? 

Trainen bij fit20 is kort maar krachtig. Het doel van de training is het bevorderen van je fitheid en gezondheid. Dit doen we door een optimale stimulus te geven. Een optimale stimulus is een prikkel die leidt tot een optimaal resultaat met een minimale kans op klachten en blessures.

In een korte tijd op een veilige manier komen tot tijdelijk spierfalen is essentieel voor het creëren van een optimale stimulus. Omdat het lichaam spierfalen als zeer bedreigend ziet voor het overleven past het lichaam zich sterk aan. Deze positieve adaptatie zorgt ervoor dat we fitter en sterker worden. Om hiervan maximaal te profiteren dien je na de training voldoende rust te nemen om te herstellen en te verbeteren. Dit is de reden waarom 1x per week fit20 trainen ideaal is. Het is natuurlijk wel mogelijk om andere (sport)activiteiten naast fit20 te doen, maar het hoeft niet. 

Wat zijn de voordelen van de Fit20 training? 

Naast het feit dat het maar 20 minuten per week in beslag neemt, is het ook mooi meegenomen dat je de training kan doen in je ‘gewone’ kledij in een moderne rustige omgeving en dat je achteraf niet hoeft te douchen. Er wordt namelijk getraind in een gecontroleerde omgeving waar de temperatuur 17 graden is. Hierdoor zal je weinig tot niet transpireren. Je training is dus perfect in te passen in je dagdagelijkse bezigheden zoals werk en boodschappen doen. De training biedt je tal van voordelen zo word je wordt sterker, je conditie verbeterd, je gaat er beter uitzien en je gaat je vooral beter voelen. Kortom je wordt een betere versie van jezelf (changed by fit20)

Tal van voordelen dus en dat in slechts 20 minuten per week! 

Trainen onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer. Waarom? 

Om ervoor te zorgen dat alle oefeningen correct worden uitgevoerd, van nature heeft ons lichaam namelijk de neiging om te compenseren op het moment dat het zwaar wordt om hiermee de oefening lichter te maken. Omdat deze compensaties het risico op blessures verhogen moeten deze gecorrigeerd worden. Natuurlijk ben ik er ook om je te motiveren en om je grenzen te verleggen, om net iets verder te gaan en hiermee je ‘overlevingskracht’ aan te spreken. Zo creëren we een optimale stimulus om de beste resultaten te behalen. fit20 is geschikt voor iedereen zeker ook voor oudere mensen.

We begeleiden iedereen optimaal binnen zijn/haar mogelijkheden om zo de best mogelijke resultaten te behalen, resultaten die we bijhouden in onze eigen fit20-app waarin we ook je vooruitgang perfect opvolgen. 

fit20 Hamont is te vinden aan de Keunenlaan 64 in Hamont. 

www.fit20hamont.be
https://www.facebook.com/fit20hamont

0032 468 595015 

Boek snel zelf je volledig gratis introductietraining een via:
https://hamintro.youcanbook.me