Fotopuzzelfietstocht 2019 Maarheeze

MAARHEEZE – Voor de 44e en laatste keer wordt dit jaar de fotopuzzelfietstocht door de Maarheezer Buurtvereniging “De Statie” georganiseerd. De tocht van ongeveer 50 km. voert door de plaatsen Maarheeze, Leenderstrijp, Leende, Aalst, Waalre, Valkenswaard, Soerendonk en weer terug naar Maarheeze. Deelnemers kunnen vanaf 1 juni tot 15 september  naar eigen keuze een startdatum bepalen. In de genoemde plaatsen zijn dus ook startpunten. De route opdracht is zeer duidelijk gesteld. Deelnemers kunnen verder aan de hand van een te verstrekken fotoblad, de gemaakte foto’s in de route ontdekken.

Voor de goede inzenders zijn er weer prijzen beschikbaar in de vorm van waardebonnen en een eerste prijs van € 50,-. Routeformulieren à € 3,50 zijn tot 15 september te verkrijgen bij Middenstandszaken in de regio, herkenbaar aan het raamaffiche “Fotopuzzel-fietstocht”.

Maarheeze: Café Ons Lieske, Geri Peeters Tweewielers, Lenie’s Cafetaria, Restaurant Sphinx. Soerendonk: Slagerij Twan Ras, Recreatiepark Slot Cranendonck (Camping), Cafetaria Mr.Piepers Budel: Fietswereld Vlassak. Budel-Schoot: Cafetaria ’t Schootje en Leenderstrijp: Café De Hospes. Zie ook voor meer informatie  www.bvdestatie.nl