Ontdek jouw tennistalent bij Tennisvereniging Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Tennis is een keileuke sport en TV Dorplein is de leukste tennisvereniging in de regio. Dit is jouw kans om dat te ontdekken tijdens het Tennismakingstoernooi op zaterdag 29 juni. Tenniservaring is niet vereist! 

De wedstrijden worden deze dag gespeeld in duo’s. Vorm een team met een familielid, vriend, kennis of iemand uit je buurt en ga de strijd aan tegen andere teams. Mocht je niemand vinden die met je mee wil spelen, dan zijn er binnen de vereniging nog genoeg enthousiastelingen die met jou voor de overwinning willen gaan!  Het Tennismakingstoernooi is op zaterdag 29 juni van 14.00 tot 20.00 uur op de Hoofdstraat 78 in Budel-Dorplein (achter de parkeerplaats van De Cantine). Voor een hapje wordt gezorgd. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam en de naam van je teamgenoot naar activiteiten@tvdorplein.nl. Geef je op vóór maandag 17 juni.  Heb je geen tennisracket, geef dit dan ook even aan, we zorgen dat er een racket voor je klaar ligt. We hopen jullie allemaal te zien de 29e op de gravel tennisbanen van Budel-Dorplein!