Rijbewijskeuringen in Budel

BUDEL – Automobilisten kunnen zich binnenkort weer via Regelzorg Rijbewijskeuringen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Dat kan op 19 juni bij Verkeersschool Cranenbroek aan de Instraat  21 te Budel. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300.  Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 5 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt.  Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.