Rood-Wit’67/PLUS JO15-1 kampioen in de 2e klasse!

BUDEL-DORPLEIN – Deze voorjaarscompetitie eindigden de Rood-Witters van JO15-1 op de eerste plek in de 2e klasse. Overtuigend werd dit jaar het kampioenschap behaald. Nadat de jongens in het najaar al kampioen werden, was er na de winter maar één taak voor de onder 15: Winnen. Die taak werd door het team goed uitgevoerd. Het aanvallend team dat graag de bal rond laat gaan in de ploeg, gaf de vele trouwe bezoekers vaak een mooie wedstrijd. Met dit voetballend spel creëerden de Rood-Witters veel kansen en dat resulteerde dan ook in een doelsaldo van 50 doelpunten voor en slechts 6 tegen. De tegenstand in de competitie werd geleverd door Heeze en Bergeijk. Twee teams die zelf ook graag in de aanval gingen. Eerder in de competitie werd Heeze in een thuiswedstrijd verslagen met 4-2. Later in de competitie, in de op een na laatste wedstrijd had Rood-Wit’67/PLUS de meeste tegenstand. De wedstrijd tegen Bergeijk leverde namelijk het enige puntverlies voor de jongens uit Budel-Dorplein en Budel-Schoot. Na veel kansen aan allebei de kanten bleef de brilstand over. Een week later werden ze dan officieel kampioen met een puntentotaal van 31 uit 11 wedstrijden. Proficiat!