Slenders Electra, uw witgoed-specialist in Budel

Zaakvoerder Johan Slenders heet iedereen van harte welkom in zijn winkel aan de Deken van Baarsstraat 11 in Budel. Slenders Electra biedt een ruim assortiment witgoed, electro en verlichting aan. Het grote aanbod wordt aangevuld met een goede, correcte service, een eerlijk advies, kwaliteit en een scherpe prijs! 

Op het gebied van wassen en drogen bent u hier zeker aan het juiste adres. “We bieden verschillende modellen was- en droogmachines aan, zo hebben we steeds een passend model dat het beste bij u en uw levensstijl past,” vertelt Johan. En ook voor de keuken hebben ze alles in huis. Gaande van inbouwtoestellen zoals afwassers, koel- en vrieskasten, fornuizen en kookplaten,… tot losse toestellen zoals koffiezetapparaten, diverse keukenmachines, magnetrons, broodbakmachines,… “Eigenlijk hebben we alles om uw keuken compleet te maken. Niet enkel grote toestellen maar ook keukenapparaten die uw werk in de keuken verlichten.”

Maar ook voor uw huishouden is Slenders Electra een goede partner. Denk aan stofzuigers en strijkijzers. “Ook is er een flinke keuze in verlichting. Bovendien is verlichting op maat ook perfect mogelijk. Wij komen ter plaatse en kijken hoe een bepaalde lamp het beste geplaatst kan worden zodat het resultaat niet enkel mooi oogt maar ook praktisch en uiteraard technisch in orde is.” 

Een van de grootste troeven van Slenders Electra is de service. “We hebben een hulpdienst, een installatiedienst en een reparatiedienst. Zo kan u bij problemen altijd contact met ons opnemen en wij zorgen dan snel en correct voor een oplossing.” 

Slenders Electra is gelegen aan de Deken van Baarsstraat 11 in Budel. Voor meer info kan je altijd eens binnenlopen of bel naar tel. 0031 495-491381.