Soulex Kampvuursessie op 6 juli!

BUDEL – Muziekvereniging Soulex organiseert wederom een supergezellige kampvuursessie! Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt steeds populairder en ieder jaar weer drukker bezocht. Dat is niet gek, want er heerst een relaxte sfeer met fijne muziek. Dit jaar heeft Soulex weer een prachtig programma voor jullie in petto. De avond wordt afgetrapt met Aaron Gerlag, geen onbekende naam in Budel! De laatste jaren timmert hij hard aan de weg en heeft al verschillende akoestische solo-optredens op zijn naam staan. Na Aaron zien jullie The Backstabbing Bastards terug op Soulex! Terug? Ja terug! Vorig jaar stonden zij namelijk ook op de kampvuursessie, en dat was zó gezellig dat ze gewoon terugkomen! Als afsluiter heeft het bestuur een genre gekozen, wat nog nieuw is op Soulex. The DuBBeltjes uit Roermond komen namelijk een feestje bouwen met hun Dub Reggae muziek, dat belooft wat.. 

Komt dat zien op 6 juli vanaf 20.00 uur op het terras van het Zuiderpoortcafé in Budel. De entree is gratis.