Expositie  Academie Filarski in Oude Kerkje Middelbeers

MIDDELBEERS – In het weekend van 15 en 16 juni exposeren een aantal leden van Academie Filarski uit Schijndel in het Oude Kerkje in Middelbeers. Marian Filarski, richtte bijna 20 jaar geleden Academie Filarski op. De filosofie van Academie Filarski is de Wabi Sabi gedachte. Dat betekent: De schoonheid van de imperfectie. Het bijzondere van het werken vanuit de imperfectie is dat, als je dat goed doorwerkt dat het zo maar “perfectie” kan worden. Wabi Sabi gaat ook over het niet resultaat gericht werken. Je bent altijd bezig met het pad te lopen van jouw eigen ontwikkeling, en dat eindigt nooit. Het werken op deze manier geeft die vervelende stemmetjes, die criticaster, geen ruimte. Marian heeft een aantal van haar deelnemers aan het kunsttraject uitgenodigd om  in het Oude Kerkje te exposeren. Kunstenaars: Marian Filarski, Vera Vandervesse, Greet Cassiers, Jeanne Kox, Ellen Copray, Liesbeth van Erp. Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13.00 uur tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is €2 (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje