Warm sv Budel E&F Jeugdkamp zeer geslaagd

BUDEL – Afgelopen weekend werd de 26e editie van het sv Budel E&F Jeugdkamp georganiseerd. Op de velden van de vereniging gingen de jongste leden van de club op kamp. Het was een warm, gezellig en leuk kamp voor de 120 spelers en speelsters van de O11 t/m de mini’s en ook hun 45 begeleiders hadden een geslaagd weekend. Uiteindelijk gingen Liverpool en VVV-Venlo er met de overwinning vandoor. 

Op zaterdagmiddag rond 12.00 uur verzamelen de eerste spelers zich op het sportpark. Een uurtje later begon het kamp met het maken van de vlag. De jury had het zwaar tijdens het eerste spelonderdeel, want er werden prachtige vlaggen gemaakt. Ondanks de moeilijke logo’s lieten de teams zich van hun meest creatieve kant zien. Daarna was de zeskamp, waarbij alle teams langs 14 spelonderdelen moesten. Gelukkig was het lekker weer en kon de jaarlijkse buikschuifbaan weer uitgevouwen worden. Rond het avonduur werden er frietjes gegeten en daarna gingen de spelers en hun begeleiders naar het Zuiderpoortbad voor een plons in het zwembad. ’s Avonds stonden de voorrondes van de penaltybokaal en het nachtspel nog op het programma en daarna werd het na zo’n warme en vermoeiende dag al snel stil in de slaaptenten.

Zondagochtend begon al warm, maar het zou in de loop van de dag nog warmer worden. Gelukkig was de organisatie al vroeg aan het schakelen en stond er binnen enkele minuten een sproeier waar de kinderen wat verkoeling konden krijgen na het spelen van de wedstrijden. Na de middagpauze met een broodje hamburger werden de laatste voetbalwedstrijden afgewerkt en kwam sv Budel 1-doelman Dennis van Gils om de finale van de penaltybokaal te keepen. Uiteindelijk wist Stan Stevens de prijs te winnen bij de O9/O8/Mini’s en Juul Feijen won de finale bij de O11/O10. Na de loterij (dank aan de sponsoren voor het schenken van de prijzen) volgde de prijsuitreiking. Alle teams kregen een mooie teamfoto en voor de winnaars Liverpool en VVV-Venlo kwam daar nog een mooie medaille bij. Daarna werd het kamp afgesloten en werd door de organisatie alles weer opgeruimd.

Namens het organisatiecomité willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname dit jaar. We zijn er trots op dat er dit jaar 26 jeugdleiders waren om de teams te begeleiden. Dit zijn spelers en speelsters die zelf bij sv Budel in de O19, O17 of O15 voetballen en dit weekend graag komen helpen bij de jongere spelers van onze vereniging. De betrokkenheid van onze jeugdspelers bij de club is groot en daar mogen we terecht trots op zijn. Volgend jaar zal het kamp opnieuw georganiseerd worden. Mocht uw kind/kinderen iets kwijtgeraakt zijn op kamp, neem dan even contact op met Natasja Bergs van de organisatie via mbergs@kpnmail.nl.