Arnoud Huibers wint Van Horne Brandstoffen driebanden toernooi 2019

BUDEL – Hoofdsponsor Jos van Horne (van Horne Brandstoffen) kan terug kijken op zijn achtste zeer geslaagd driebanden-toernooi: Het van Horne Brandstoffen driebanden toernooi 2019. 

Op 15 april begon een 60-tal liefhebbers aan het toernooi. In 12 poules van 5 spelers werd gestreden om de twee beste per poule die door mochten naar de halve finale. 24 spelers speelden in 3 groepen van 8 volgens het knock out-principe. Er werden kaarten (boer/vrouw/heer/aas) getrokken. Boer tegen boer, vrouw tegen vrouw enz. De vier winnaars mochten weer kaarten trekken, en de twee overall winnaars van de avond gingen door naar de finale. Dit waren respectievelijk groep 1: Arnoud Huibers en René Broers. Groep 2: Frank Gielen en Peter van Asten. Groep 3: Eric Bax en Toon Hoevenaars. Deze zes spelers maakten de finalepoule. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni was de grote finale. In totaal 15 wedstrijden. Tussen de wedstrijden door kon iedereen aanschuiven aan de goed verzorgde BBQ geschonken door Café Quincy en van Horne Brandstoffen. Na de pauze waren nog twee spannende wedstrijden om de prijzen met als inzet de eerste plaats. Om 20.30 uur waren alle partijen gespeeld en kon Jos van Horne de uitslag bekend maken.

Korste partij: Toon Hoevenaars. Hoogste serie: Arnoud Huibers. 

6e Frank Gielen

5e Eric Bax

4e Toon Hoevenaars

3e Peter van Asten

2e René Broers

1e Arnoud Huibers

Dikke proficiat aan alle (finale) spelers.

Dank aan perfecte registratie door tellers en schrijvers van eigen vereniging en aan Café Quincy (Antonie en Natascha) voor een prima verzorging van drank en hapjes tijdens alle drukke avonden! Ook een dankjewel aan de organisatie onder leiding van Tinus en Jack. Het was weer een geslaagd toernooi!!