Biljartvereniging De Wielerbaan

BUDEL – Afgelopen week heeft Biljartvereniging De Wielerbaan haar clubcompetitie afgesloten met de jaarlijkse feestavond. Tijdens deze feestavond werd de clubkampioen 2018-2019 gehuldigd. Clubkampioen is geworden Ralph van Cranenbroek, als 2e op 10 punten achterstand is geëindigd Gerard van Limpt en 3e werd Toon Damen. Gerard van Limpt haalde dit jaar de eveneens de relatief hoogste serie en deelde met Ralph van Cranenbroek de kortste partij. De biljartvereniging kan terugkijken op een geslaagd seizoen. Er zijn enkele leden van de vereniging gestopt. Daardoor is De Wielerbaan voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar nieuwe leden. Zo kan de biljartvereniging er weer een mooie clubcompetitie van maken. Ook voor nieuwe leden is de competitie interessant. Dat komt door een nieuwe puntentelling. Er zijn maximaal 15 punten per wedstrijd te verdienen. De onderlinge strijd is door deze puntentelling erg spannend en de punten liggen dichtbij elkaar. Wilt u het biljarten (libre) ook eens uitproberen? Kom dan op maandagavond naar de clubavond naar cafe-zaal de Wielerbaan aan de Maarheezerweg 9 in Budel. Voor meer informatie kunt u mailen naar biljartdewielerbaan@gmail.com. Dus als je ontspanning en gezelligheid zoekt, kom dan op maandagavond biljarten bij biljartvereniging de WIelerbaan. Tot ziens! Namens het clubbestuur.