Donderdagmiddaggroep gekozen tot vrijwilligers van het jaar bij sv Budel

BUDEL – Op vrijdagavond 7 juni 2019 heeft sv Budel de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Alle vrijwilligers van de vereniging worden dan in de kantine van sv Budel ontvangen voor een feestavond als dank voor de taken die als vrijwilliger zijn uitgevoerd. Op deze middag wordt ook de vrijwilliger van het jaar gekozen. Voorzitter Jack Beckers sprak rond 22.00 uur de vrijwilligers toe en heeft iedereen bedankt voor de inzet in het seizoen 2018/2019. De vrijwilliger van het jaar werden uiteindelijk vrijwilligers van het jaar. De donderdagmiddaggroep die elke week ervoor zorgt dat ons sportpark er piekfijn uit ziet voorafgaand aan een drukbezocht voetbalweekend werd in het zonnetje gezet. Deze mannen werden meer dan terecht bekroond tot vrijwilligers van het jaar. Namens sv Budel willen we de vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet voor onze vereniging en hopen we dat we nog jaren gebruik mogen maken van deze groep.