Komend weekend: Ledûb Volleybal Festival!

BUDEL – Volleybal, feest en gezelligheid; dat staat je dit weekend te wachten op het Ledûb Volleybal Festival. Op 14, 15 en 16 juni zal het sportpark in Budel omgetoverd worden tot een volleybal walhalla. 2 dagen lang zullen honderden volleyballers uit de regio en ver daarbuiten strijden om de eerste plaats. Ook de topdivisie beachvolleybal(st)ers zullen aanwezig zijn, spektakel gegarandeerd!

Feest, feest en nog meer feest
Naast volleybal is er genoeg te beleven. In 3 dagen zullen namelijk 16 artiesten op het podium staan, verdeeld over twee stages. Op vrijdagavond is Royal Beat weer van de partij op de mainstage. Het publiek zal getrakteerd worden op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers, maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. Tussendoor zal DJ Sylvie Thijs zorgen voor de lekkerste hits. Op de Flavourz stage is het ook genieten geblazen. Daar zijn de DJ duo’s Mystic Maniacs en Hak op de Tak te vinden. Laatst genoemde duo timmert hard aan de weg. Afgelopen maand stonden ze nog op Lakedance en eind deze maand zijn ze op Qlimax te vinden. Gegarandeerd feest dus!

Op zaterdag beginnen we lekker vroeg op de Flavourz stage. Om 12:00 staat namelijk DJ Ganzz al achter de knoppen, gevolgd door Feest DJ Hardy en DJ Siem. Tussendoor zal feestzanger Joey Martens optreden. Deze ras entertainer zal ervoor zorgen dat iedereen luidkeels mee zal zingen. Aan het begin van de avond gaan we terug in de tijd met It all Started in the Nineties. Anderhalf uur lang komen de beste, leukste en foutste 90’s hitjes voorbij, daar moet je bij zijn!

Geef je niks om de 90’s? Dan kun je terecht op de mainstage. Vroeg in de avond staat hier het Budelse DJ duo Jongens van de Buurt en DJ/MC combinatie Sjieke bazen op het programma. Beide zullen zorgen voor knallende set. Hierna is het de beurt aan The Allstarz. Hier zal een scala aan muziekstijlen voorbij komen. Het ene moment sta je mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld. De afsluiter op de zaterdagavond is ook zeker niet de minste, namelijk Lampegastuh. Met hun dikke beats zullen ze de tent, net als vorig jaar, zeker gaan afbreken.

Op zondag lekker uitkateren? Nee hoor, om 12:00 gaat het feest gewoon door! De energieke coverband The Bad Ties komt langs en zal live de hits van toen en nu spelen. Verwacht de échte klassiekers, maar ook foute hits. Ook Feest DJ Hardy en DJ Ganzz zijn weer van de partij met de lekkerste plaatjes. Aan het eind van de middag zal Zanger Rens de microfoon overnemen. Deze feestsensatie zal zorgen voor een spetterend optreden vol meezingers. Traditioneel wordt Ledûb afgesloten door Bonte Carlo. Met zijn opzwepende draaistijl zal hij ervoor zorgen dat iedereen weer op de banken zal staan.

Kom langs, de entree is gratis

Kortom, dit weekend moet je op het sportpark in Budel zijn. Ook als je niet meedoet met het volleybal toernooi, ben je van harte welkom. De entree is gratis!