Fotospeurtocht door de binnenstad van Weert

WEERT – De Weerter stadsgidsen organiseren op zondag 16 juni  om 11.00 uur een actieve fotospeurtocht door de binnenstad van Weert. De wandeling is geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud. Start en finish is bij de Weerter Bazaar, Markt 17. Er zijn diverse varianten van de speurtocht beschikbaar. Tijdens de wandeling zijn de deelnemende gezinnen of groepen op zoek naar elf detailopnamen van bijzondere objecten in het centrum van Weert. 

Er is een stadsgids aanwezig die de fotospeurtocht (in bruikleen) overhandigt. De wandeling duurt ca. 1,5 uur. Na de wandeling kijkt de stadsgids de antwoorden na. De goede antwoorden vormen uiteindelijk een woord dat te maken heeft met de stad Weert. Kosten: 3 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis. Interesse? Bij voorkeur aanmelden via: info@stadsgidsenweert.nl