Van Hunsel & Govers kampioen zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN 0 Door de finalewedstrijd te winnen van v.v. Heikanters is Van Hunsel & Govers kampioen geworden in de BZA-Buul competitie. De sportiviteitsprijs werd gewonnen door Rood-Wit ’67-2.  Onder prachtige weersomstandigheden kon de finaleronde worden gestart. Vijf wedstrijden waar in de meest gevallen de definitieve plaats op de ranglijst nog beslist moest worden.
De finale, Van Hunsel & Govers tegen vv de Heikanters eindigde in 3-1.
De Heikanters moesten winnen om nog kampioen te kunnen worden. Van Hunsel & Govers wist met snelle combinaties naar voren te spelen. Dat pakte in de eerste helft goed uit. Van Hunsel & Govers scoorde 2 maal. Nog voor rust konden de Heikanters de aansluitingstreffer te score. 2-1. Na de pauze werd door de Heikanters vol op de winst gespeeld.
Het piepte en kraakte weliswaar bij Van Hunsel & Govers, maar ze hielden hun doel schoon. Tegen het einde van de wedstrijd werd de eindstand bepaald door een penalty voor Van Hunsel & Govers.
 Daardoor werd het kampioenschap voor VH&G een feit. Felicitaties, de beker en de champagne volgden op het veld.
Het bestuur van BZA Buul bedankt alle spelers en contactpersonen van de teams, de scheidsrechters en de medewerkers van Rood-Wit 67 voor hun inzet en
samenwerking. Er wordt weer met veel plezier terug gekeken op een sportieve en gezellige competitie. De organisatie hoopt volgend jaar iedereen weer terug te zien.