Rommelmarkt Soeriks Muziek Gezelschap

SOERENDONK – Het Soeriks Muziek Gezelschap organiseert op zondag 16 juni haar jaarlijkse rommelmarkt bij  Gemeenschapshuis Den Donck te Soerendonk, entree € 1,-. Er wordt van alles verkocht, zoals huishoudelijke spullen, audio apparatuur, fietsen, porselein, boeken, kleding, speelgoed, lampen en vele andere spullen. Vanaf 13.00 uur start de verkoop. Op zaterdag 15 juni, vanaf 10.00 uur tot einde middag, worden er in Soerendonk spullen opgehaald. We bellen bij u aan en nemen dan de spullen mee. Zonder uw bijdrage en hulp kan deze rommelmarkt niet slagen. Door de steeds hoger wordende stortingskosten zijn we genoodzaakt om selectief te werk te gaan bij het ophalen van de spullen. De hieronder genoemde spullen nemen wij daarom niet mee: sanitair, matrassen en let op: ook geen meubels. We vragen hiervoor uw begrip. Bent u niet thuis of niet woonachtig in Soerendonk maar wilt u wel graag spullen aanbieden dan kunt u contact met ons opnemen via info@soeriksmuziekgezelschap of 0031 6-12875184. Uiteraard zal er op 15 juni ook weer een veiling plaatsvinden onder leiding van veilingmeester Tom van Osch. Daarnaast kan er gezellig iets gedronken worden en ook voor een bbq wordt gezorgd. Verder zal er ook een optreden zijn van het jeugdorkest ZMG.