Verspaandonk “Start of Summer” tennistoernooi

SOERENDONK – Ook dit jaar organiseert T.C. de Braken uit Soerendonk weer een open toernooi.   De 4e editie van Start of Summer toernooi zal plaatsvinden van donderdag 4 t/m zondag 7 juli, net voor de vakantie. Het is een mooie gelegenheid om nog een kortdurend toernooi te spelen en na de vakantie datzelfde te doen op het “End of summer” toernooi van TV Dorplein. Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni via www.toernooi.nl

Er wordt gespeeld in de categorieën Dames en Heren dubbel 17+ voor de speelsterkten 4/5,  6/7 en 8/9. Nieuw dit jaar de categorie ‘recreatief’. Dit is een categorie voor beginners met inschrijving zonder speelsterkte en elke combinatie man/vrouw is toegestaan. De toernooicommissie zal haar uiterste best doen iedereen weer een gastvrij verblijf op en rond de banen van T.C. de Braken te verschaffen. Reserveer meteen de data in je agenda, en meld je aan, want vol is vol. Heb je geen partner maar wil je toch spelen? Dan is een bericht naar de organisatie voldoende. (tcdebraken@hotmail.com). De organisatie doet haar best een partner voor U te zoeken. Graag tot ziens op de banen van T.C. de Braken in Soerendonk.