Dagtocht Stichting Hernieuwde Levenskracht

BUDEL – Op zaterdag 18 mei vertrok Hernieuwde Levenskracht Budel met ruim 120 gasten richting Bokrijk in de gemeente Genk te België. Bij aankomst in het park gingen ze eerst koffie met een koek nuttigen waarna ze onder begeleiding van een gids een rondje door het park maakten. Van een bezoekje aan een brouwerij, waar ze een biertje mochten proeven tot een bezoekje aan een kerkje, waar ze een donderpreek kregen van de pastoor, kortom er was van alles te beleven. Daarna kon iedereen de door Hernieuwde Levenskracht gemaakte lunchpakketjes op een bankje of een picknicktafel eten en het park op eigen gelegenheid verder ontdekken. Het weer was deze keer geen spelbreker. Tegen half vier gingen ze richting Budel-Dorplein, naar De Schakel. Hier werd de groep opgewacht door een team van vrijwilligers van Hernieuwde Levenskracht, die ervoor gezorgd hadden dat ze van een heerlijk Chinees buffet konden genieten. Na afloop was er een loterij, met prijzen geschonken door vele winkeliers van Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein en Gastel. Hiervoor hartelijk dank!