Zie cabaret live in seizoen 2019-2020

VALKENSWAARD – De nieuwe theaterbrochure van de Hofnar is al enkele weken uit en rijk gevuld met vele prachtige en hilarische voorstellingen. We kijken hieronder samen met jou vooruit naar een aantal voorstellingen uit het genre ‘cabaret’ in theaterseizoen 2019-2020.

Een avond flink lachen bij een van jouw favoriete cabaretiers? Dat kan ook komend seizoen weer in Valkenswaard. Bekende namen als Martijn Koning, Rob Scheepers, Karin Bruers, Ali B, Veldhuis & Kemper, René van Meurs en Jandino Asporaat zullen het podium betreden. Maar ook namen die je misschien afgelopen seizoen al voorbij hebt zien komen, zoals Pieter Derks, Christel de Laat en Henry van Loon. Zij staan komend seizoen met hun reprise voorstelling in het theater. Speciaal voor de dames organiseren we bij de cabaretvoorstelling ‘Marja’s Grote Tupper Topper Show’ een ladies night. Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperwareconsulente Marja van Katendrecht.

In Theater De Hofnar zie je vandaag de topcabaretiers van morgen! Laat je verrassen door opkomende cabarettalenten Anne Neutenboom, Janneke de Bijl, Thijs van de Meeberg en Andries Tunru. Wil je alle vier de cabaretiers zien? Dan is de toptalentserie iets voor jou. Meer informatie over deze serie en alle cabaretvoorstellingen vind je op www.hofnar.nl. Kaarten reserveren voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.