Themabijeenkomsten Efkes de weg kwijt

BUDEL / MAARHEEZE – Op 19 en 20 juni worden er 2 bijeenkomsten voor mantelzorgers en belangstellenden gehouden met het thema: Vergeetachtigheid of dementie, dat heb je niet alleen.  Bij deze workshop gaan we in op vragen, twijfels en veranderd gedrag. Wat kun je betekenen voor de ander en toch ook rekening houden met jezelf? U leert nieuwe vaardigheden in de omgang en aanpak bij eventuele problemen. U krijgt meer inzicht, in uzelf en uw naaste. Zo krijgt u meer grip op de situatie. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond 19 juni om 19.00 uur in huiskamer ’t Buuls Zitje in Budel en op donderdagmiddag 20 juni om 14.30 uur bij Onze School in Maarheeze. De toegang is gratis. Graag opgeven voor 14 juni via www.dementievriendelijkcranendonck.nu  of telefonisch via 0031 6-39844550. Kijk voor meer informatie op de website of op de facebookpagina “Efkes de weg kwijt.”