Turnlust organiseert Braderie en Moonlightshoppen in Budel

BUDEL – Al vele jaren organiseert Gymnastiekvereniging Turnlust de jaarlijkse Braderie in Budel. Vrijdag 21 juni is het weer zover. Van 15.00 tot 23.00 uur is het gezellig vertoeven in het Centrum van Budel. Vanaf 20.00 uur ‘s avonds verhoogt Hofkapel de Bloasbuk de sfeer met hun muzikaal optreden. Van de circa 100 kramen zal een flink aantal bemand worden door de lokale winkeliers zelf, met aantrekkelijke aanbiedingen tijdens het Moonlightshoppen. De overige kramen worden ingericht door standwerkers en hobbyisten. Als het zomerse weer het toelaat, zijn er de vele, uitnodigende terrassen van de horecaondernemers om te genieten van de gezellige sfeer en heerlijke drankjes. 

Kom naar de overbekende braderie die niet meer weg te denken is in het activiteitenaanbod in Budel. Laat u verrassen door de demonstraties van producten, aanbiedingen van super koopjes en muzikale optredens. Het centrum is vanaf 12.00 uur afgesloten i.v.m. de opbouw en inrichting van de kramen. Verkeersregelaars zullen van 12.00 tot 15.00 uur hierop toezien. Rondom het centrum kunt u overal gratis parkeren.