3e editie Ameezing Budel

BUDEL – Op 28, 28 en 30 juni vinden de Budelse dorpsfeesten plaats op de Markt in Budel. De organisatie ligt in handen van stichting Amazing Cranendonck Events, die het evenement nu voor het derde jaar op rij organiseren. Net als vorig jaar starten de dorpsfeesten op vrijdag en wel 28 juni met “The Night of the coverbands”. Drie geweldige coverbands zullen vanaf 20.00 uur het podium op de markt betreden. Jong en oud is op deze avond van harte welkom. Op zaterdag 29 juni is het tijd om de keeltjes te smeren voor alweer de 3e editie van: “Ameezing Budel”. Na het succes van afgelopen jaar hebben we wederom de AmeeZing KonZertBand weten te contracteren.  Met 16 man sterk is dit één van de gaafste bands die je ooit gezien hebt. Vorig jaar hebben ze Budel al in de ultieme meezing-modus gekregen en dat gaat ze dit jaar weer lukken. Ook deze avond starten we om 20.00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent. Nieuw tijdens de Budelse dorpsfeesten is de zondagmiddag. Tijdens deze muzikale middag die rond de klok van 14.30 uur begint, zal harmonie EMM samen met hun slagwerkgroep een midzomer concert opvoeren. Deze voorstelling mag u niet missen. EMM heeft hard gerepeteerd voor het concert dat ze een week later in Berlijn ten gehore zullen brengen. En het Cranendonckse publiek heeft het voorrecht dit concert in première bij te wonen. Tijdens deze middag zal het niet ontbreken aan een hapje en een drankje en ook aan de kinderen wordt gedacht. Een heerlijk ijsje en daarna lekker springen op “Bertha 32”, ons grote springkussen. Schrijf deze data alvast in uw agenda, zodat u de dorpsfeesten niet mist. De organisatie is trouwens nog op zoek naar enkele vrijwilligers die kunnen ondersteunen voor, tijdens en na de dorpsfeesten. Voor info kunt u zich richten tot Marc vos (0031 620740506) of Jurgen van Riet (0031 646615202).