Amateurkunst en ambachten

NEDERWEERT-EIND – Openluchtmuseum Eynderhoof staat zondag 16 juni  in het teken van amateurkunst en ambachten.  Diverse kunstenaars uit de regio zullen het museum gaan gebruiken als uniek en bijzonder podium waarbij de karakteristieke oude gebouwen en fraaie tuinperken gebruikt zullen worden als decor voor hun exposities. 

Zoals bezoekers van het openluchtmuseum in Eind mogen verwachten is alles in bedrijf dus zullen ook de kunstenaars aan het werk zijn met hun kunstuiting en er uitleg over geven aan bezoekers.  Een passend plaatje met de diverse ambachten die zich ook op deze zondag niet onverdienstelijk zullen presenteren, want de ambachtslieden van Eynderhoof vinden het fijn om over hun werk te vertellen. Diverse ambachtslieden zijn volop aan het werk en hebben tijd voor een uitgebreid praatje. U kunt op de terrassen genieten van deze muziek en natuurlijk van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er voldoende ruimte om naar eigen creativiteit invulling te geven aan de middag. Spelen, ontdekken en beleven is het motto. Naast gezelligheid, creativiteit en sfeer is het heerlijk vertoeven op een van de terrassen en als het weer tegen zit is ook binnen voldoende te zien en te beleven. U kunt in de herberg genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door de eigen bakkers. Kunst op alle gebied en voor ieder wat wils, want over smaak valt niet te twisten. De muziek wordt deze middag verzorgd door Young For Ever. Het museum is op 16 juni open van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.eynderhoof.nl