Dorpsraad Zurrik maakt balans op

SOERENDONK – Aangezien deze vergadering de laatste vergadering is voor de zomerpauze (in de maand juli hebben we geen maandelijks overleg) wil de Dorpsraad in deze bijeenkomst de balans opmaken van de eerste 6 maanden van dit jaar. Ze hopen dat heel veel inwoners aanwezig zijn om “samen” te kijken naar wat goed gaat of wat beter zou moeten… En praat mee over waar de projectgroep tegen toename verkeersoverlast in Zurrik zich als eerste mee bezig moet gaan houden. Als je over deze en andere agendapunten meer wilt weten en/of mee wilt praten dan ben je van harte welkom bij de vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik op woensdag 26  juni tussen 19.30 en uiterlijk 22.00 uur in gemeenschapshuis Den Donck aan de van Schaiklaan 1 te Soerendonk. Zoals gezegd: alle inwoners van Zurrik zijn van harte uitgenodigd. Want: Zurrik: “dá make we same !” Kijk voor nadere informatie ook op de website van stichting Dorpsraad Zurrik: www.dorpsraadzurrik.nl