Gratis naar Vlaanderen Feest, Leopoldsburg Danst

REGIO – Op donderdag 11 juli, de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, wordt er in verschillende gemeenten feest gevierd. Zo ook in Leopoldsburg. Met optredens van Aimé’s Bigband en Frimout en heel wat gezelligheid belooft het een topeditie te worden! Dit feest gaat door aan de kiosk aan de kerk in het centrum van Leopoldsburg en het eerste optreden start om 18.00 uur. Dankzij HAC Weekblad kan u er ook bij zijn! Want wij mogen 5 vrijkaartjes weggeven, inclusief zitplaatsen op de voorste rij en toegang tot de VIP-tent met gratis hapjes en drankjes tussen 21.00 uur en 21.45 uur. Wil je erbij zijn? Stuur dan voor 2 juli een mailtje naar wedstrijd@hacweekblad.eu en laat ons weten waarom jij naar Vlaanderen Feest, Leopoldsburg Danst wilt gaan! De winnaars krijgen persoonlijk bericht!