Info-avond project Oude Strijper Aa over Ontwerp Projectplan Waterwet op 25 juni

LEENDE – Na een lange periode van voorbereiding is het Ontwerp Projectplan Waterwet voor de herinrichting van het beekdal van de Oude Strijper Aa opgesteld. Deze zomer liggen de plannen voor zes weken ter inzage. Waterschap De Dommel geeft graag een toelichting op de plannen en wil geïnteresseerden de mogelijkheid geven om vragen te stellen. Zij organiseert daarom op dinsdagavond 25 juni een informatieavond van 19.00-21.00 uur (zaal open om 18.45 uur voor koffie/thee) bij Camping de Riestenblik aan de Paaldijk 7 in Leende. De avond start met een korte plenaire presentatie met algemene uitleg. De rest van de avond, vanaf 19.30 uur, staan medewerkers van Waterschap De Dommel en provincie Noord-Brabant voor u klaar om al uw inhoudelijke vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet noodzakelijk voor deze avond. Provincie Noord-Brabant moet het plan na de ter inzage termijn en reacties nog goedkeuren. Naar verwachting ligt er in de zomer van 2020 een definitief projectplan. Dan kan het waterschap in het najaar van 2020 beginnen met de uitvoering.