Marjolein Meijers (van de Berini’s) in het Zandbaktheater

MAARHEEZE – Op vrijdag 28 juni 2019 treedt Marjolein Meijers op in het Zandbaktheater. Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, van An en Jan, met Jan Rot en solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met haar muzikanten. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En, zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. Samen met Walter en Onno Kuipers brengt zij haar gevarieerd muzikaal programma, van Iers, Americana, Cayun en Old time tot eigen muziek, met een grote variëteit aan instrumenten (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, accordeon, trekzak en gitaar).

Plaats: Tuin in het Bos, Dennenlaan 2 in Maarheeze. Terras geopend: 19.15 uur. Aanvang: 20.15 uur. Entree: € 17,50 pp. Reserveren alleen per e-mail, naar: w.guns@planet.nl. Zie ook: www.marjoleinmeijers.nl, http://www.marjoleinmeijers.nl/promovideo.htm  en www.tuininhetbos.nl