Naar de Beekse Bergen dankzij de wensboom

MAARHEEZE – In de wensboom hingen talloze verzoeken om iets te doen voor het gezin van Kim en Bram van Dijk. Maar wat we toen nog niet wisten was dat tijdens een fundraiser actie heel veel Maarheezenaren ervoor hebben gezorgd dat de noodzakelijke aanpassingen aan hun woning konden worden gerealiseerd. Heel Maarheeze heeft het gezin gesteund en Kim en Bram zijn daar heel blij om. Maar Kim en Bram hebben ook twee kinderen: Pien en Klaas. Door de ziekte en de revalidatie van hun moeder en de zorgen van hun vader hebben deze kinderen een heel moeilijke tijd achter de rug. Daarom wilde de wensboom iets speciaal voor het gezinnetje doen waar de kinderen extra van konden genieten. Ze zijn dus, op kosten van de wensboom, een dagje naar de Beekse Bergen geweest. Ze hebben daar een heerlijk dagje gehad.