Zomerfeest St. Andreasschool Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Zaterdag 22 juni organiseert de oudervereniging van de St. Andreasschool uit Budel-Dorplein weer haar jaarlijkse Zomerfeest. Er staan weer een hoop leuke activiteiten op het programma, zoals optredens van M&M-Dance, een loterij (met als hoofdprijs een rondvlucht boven Cranendonck), schminken en een grabbelton. Nieuw deze keer is de talentenjacht: “Andreas’ Got Talent”. Kinderen kunnen zich hiervoor vooraf op school opgeven. Dit jaar is er ook voor het eerst het onderdeel: “Mijn Vader Is De Beste!”. Kinderen kunnen dan samen met hun vader/moeder/opa/oma/oom of tante een wedstrijdparcours afleggen. De snelste tijd wint een leuke prijs. Voor de creatieve kinderen is er een stoepkrijtwedstrijd, waarbij ook weer een mooie prijs kan worden gewonnen. Iedereen is van harte welkom. Ouders, familie en andere belangstellenden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig samenzijn. Het Zomerfeest begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De opbrengst van het feest wordt besteed aan diverse activiteiten op school, zoals het schoolreisje en de sinterklaasviering.