Tijdens ZoMareserAvond inschrijven voor AK De Smeltkroes

MAARHEEZE – Vorige week sloot de voorinschrijving op abonnementen en kaarten voor de voorstellingen van AK de Smeltkroes, seizoen 2019-2020. Maar bezoekers van de ZoMareserAvond wordt op 21 juni een tweede kans geboden!

Dat met het programma van 2019-2020 niks mis is, is ruimschoots bewezen door de vele aanmeldingen die AK de Smeltkroes al ontving voor de voorstellingen van het komende theaterseizoen. Absolute trekker: het theatercollege dat Guido Weijers gaat geven tijdens zijn “Masterclass Geluk”. Maar evengoed verheugen bezoekers zich op een weerzien met Mark van de Veerdonk of het duo Maartje & Kine, en Alex Ploeg (o.a. van TV-programma “Klikbeet”) maakt kennelijk óók nieuwsgierig! Muziekliefhebbers tenslotte wrijven zich in hun handen met de optredens van Scrum en Ernest Beuving.

Vorige week is de stand opgemaakt voor wat betreft de binnengekomen reserveringen, en is de eerste zaalindeling gemaakt. Degenen die zich al inschreven, zullen binnenkort bericht ontvangen over hun abonnementen en (aanvullende) losse kaarten. Maar iedereen die de reguliere voorinschrijftermijn gemist heeft, hoeft niet te wanhopen: er zijn nog kaartjes! En om het nóg makkelijker te maken, is AK de Smeltkroes óók aanwezig op de door Poort van Brabant georganiseerde 6e editie van de ZoMareserAvond op vrijdagavond 21 juni (’t Bergske, Maarheeze). Eén van de stands zal bemenst worden door vrijwilligers die u alles vertellen over het komende cabaret- en muziekprogramma, en hoe u daar óók bij kunt zijn. Kiest u ter plekke voor een abonnement, dan profiteert u niet alleen alsnog van 10% korting op de kaartprijs, maar u ontvangt ook een éénmalige, ludieke VIP-behandeling op de ZoMareserAvond door het AK-team zelf! Benieuwd naar wat die inhoudt? Men legt het u graag uit, maar wilt u zolang niet wachten, check dán vast de online brochure  op www.de-smeltkroes.nl/cultuur/theaterprogramma-2019-2020.