Wandelen is behandelen

MAARHEEZE – Steyn Verhulst en Jurre Salden lopen momenteel stage bij de gemeente Cranendonck. In het kader van hun opleiding Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool organiseren ze een wandelclub. Iedere dinsdag gaan ze wandelen om gezond te blijven in Maarheeze en omstreken. Dit doen ze van 11.30 uur tot 12.30 uur. Dit doen ze onder professionele begeleiding van een huisarts en een praktijkondersteuner. Ook willen ze graag een extra groep opstarten vanaf 4 juli op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Deze wandelgroep maakt onder andere deel uit van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een 20 weeks wandeltraject met een feestelijke afsluiting op zaterdag 28 september. Meer weten? Dan kunt u terecht op www.nationalediabeteschallenge.nl. Het idee van de wandelgroep is: Wandelen is Behandelen. Tevens kunt u met uw gezondheidsvragen tijdens het wandelen terecht bij de huisarts of praktijkondersteuner.  Heeft u interesse om mee te wandelen op dinsdag en/of donderdag? Kom dan gezellig naar de parkeerplaats voor de huisartsenpraktijk Terra Medici in Maarheeze (Kijkakkers 32) op dinsdag om 11:30 uur of vanaf 4 juli op donderdag om 19.00 uur.