ZoMareserAvond met muziek, markt en toptaarten

MAARHEEZE – Vrijdagavond 21 juni is er in het epicentrum van Maarheeze (grasveld Muzenberg/Smeltkroes) een leuke happening vanuit de muziekvereniging De Poort van Brabant met veel muziek, een leuke markt, eten en drinken en natuurlijk heerlijke taarten. Voor het eerst in de geschiedenis van Maarheeze (zover we weten) is er een echte taartenbakwedstrijd onder de titel Heel Mares Bakt. Inmiddels moet dat eigenlijk worden omgedoopt in Heel Cranendonck Bakt want er zijn ook al aanmeldingen vanuit Budel, Dorplein en Soerendonk. De ZoMareserAvond, dit jaar op de langste dag van het jaar, gaat om 18 uur van start waarbij voor u gaan optreden de jeugdslagwerkgroep, het Opleidingsorkest, het Klein Orkest, Koor Port Vocales en het Groot Orkest. Alle optredens laten een gevarieerd repertoire horen met herkenbare muziek in soms verrassende combinaties. Rondom dit muzikale geheel is er een leuke markt waar voornamelijk lokale (startende) ondernemers laten zien wat ze te bieden hebben zowel om te kijken als om te kopen. Naast de oren en de ogen wordt ook de smaak verwend waarbij met name feestelijke taarten ons zeker gaan verrassen. Met de verkiezing van de lekkerste en de leukste taart gaat dat een bijzonder intermezzo zijn in het programma.  Aan het weer gaat het ook niet liggen dus heel Cranendonck e.o. op de fiets om dit leuke evenement te komen meemaken.  De toegang is gratis.