Expositie Pigment in Elzenhoeve

LUYKSGESTEL –  Schilderscollectief Pigment komt op zondag 23 juni Galerie Elzenhoeve verrijken met gevarieerde werken. Deze getalenteerde groep is ruim 12 jaar samen. Meerdere schilderijen in diverse stromingen van vrij realistisch  tot abstract zijn te bewonderen. Een expositie die u niet mag missen. Laat u verrassen door kunst van Pigment en muziek van Opoes 13. De kunstenaars zijn aanwezig om u te verwelkomen en uitleg te geven bij hun werk.

Suzanne Grem, Fred Bleijs, Maaike Schunck en Anny van Gestel staan met de getuigschriften in hun handen en besluiten in juni 2007 om een collectief te vormen. Nu, 12 jaar later, zijn er werken van Pigment te bezichtigen tijdens een gratis toegankelijke overzichtstentoonstelling. Variërend van realistisch met een eigen touch, naar volledig abstract tot ruimtelijk abstract. De vier kunstenaars van Pigment hebben hun eigen werk steeds meer dimensie gegeven. Het zijn doorwerkte stukken geworden waarbij gelaagdheid een belangrijk thema is. Meer info is te vinden op www.elzenhoeve.eu Datum: 23 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Entree: gratis. Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel.