Filmhuis presenteert Todos lo saben

MAARHEEZE – Iedere vierde donderdag van de maand vertoont Filmhuis Maarheeze een culturele film op groot scherm in Muziekhuis Maarheeze. Op donderdag 27 juni wordt dat de nieuwste film met Penelope Cruz en Javier Bardem. Deze Spaanse film is geregisseerd door de Iraanse regisseur Asghar Farhadi. Hij wist al twee keer een Oscar in de wacht te slepen en heeft nu weer een prachtige cast weten te strikken voor Todos lo saben. De film vertelt het verhaal van de in Argentinië woonachtige Laura. Ze keert met haar twee kinderen terug naar haar geboortegrond voor een bruiloft. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest. Vanwege de zomervakantie zal er in de maand juli geen Filmhuis plaatsvinden, en wordt er in augustus weer afgetrapt voor het nieuwe seizoen. Locatie: De Hoge Weg 10, Maarheeze. Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,-