Marjolein Meijers (de Berini’s) in het Zandbaktheater

MAARHEEZE – Op vrijdag 28 juni 2019 treedt Marjolein Meijers op in het Zandbaktheater in Maarheeze. Marjolein Meijers is bekend als Annie van De Berini’s, van An en Jan, met Jan Rot en solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. 

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de haar muzikanten. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En, zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. Samen met Walter en Onno Kuipers brengt zij haar gevarieerd muzikaal programma, van Iers, Americana, Cayun en Old time tot eigen muziek, met een grote variëteit aan instrumenten (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, accordeon, trekzak en gitaar). Het Zandbaktheater ligt in de ‘Tuin in het Bos’ aan de Dennenlaan 2 te Maarheeze. Het terras is geopend om 19.15 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur. Reserveren kan alleen per e-mail, naar: w.guns@planet.nl.  Zie ook: www.marjoleinmeijers.nl en www.tuininhetbos.nl