Avondvierdaagse Maarheeze 2019 geslaagd!

MAARHEEZE – Van 11 t/m 14 juni heeft de avondvierdaagse in Maarheeze plaatsgevonden. Evenals voorgaande jaren is de belangstelling voor dit traditionele en gezellige wandelevenement groot gebleken. Veel stoere stappers waren al dan niet in groepsverband van de partij. De meesten liepen 4 avonden maar er waren ook veel deelnemers die enkele losse avonden meeliepen. Dinsdag 19 juni startte de vierdaagse vanaf de Scouting Kizito. De overige dagen, vanaf Hockeyclub HCC Cranendonck, Manege de Boschhoeve en de Smeltkroes. Op vrijdag was er weer een speciale rolstoelroute uitgestippeld voor bewoners van Marishof. De weergoden waren de deelnemers alle dagen goed gezind. De laatste dag is de vierdaagse feestelijk afgesloten bij De Smeltkroes. Drumband Los Zandtos zorgde voor een gezellige intocht en voor de deelnemers die alle dagen hadden meegelopen lag de befaamde medaille van de Nederlandse Wandelbond klaar .

Opnieuw viel er een prijs te winnen voor de mooist verklede deelnemer in de onderbouw én een voor de bovenbouw. Een kadobon voor Kinderpretland is gewonnen door Vigo Beelen. Anouk van der Putten en Annabelle Duclovel mochten toegangskaarten voor Zwembad De IJzeren Man in ontvangst nemen.

Veel dank gaat uit naar alle enthousiaste vrijwilligers die dit jaarlijks terugkerende evenement mogelijk hebben gemaakt. Zij stonden weer klaar om iedereen van routes, bewegwijzering, stempels, ranja en hulp te voorzien. Ook dank aan Jumbo Maarheeze en Greenco Someren die de gezonde versnaperingen tijdens de routes hebben gesponsord en aan kantoorboekhandel Sprankenis die de reproductie van de routes mogelijk maakte.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en ziet ernaar uit om de Avondvierdaagse in Maarheeze met enthousiasme voor jong én oud (!) voort te zetten.