Knuffelberenvliegen bij Modelbouwclub Weert

WEERT – Op zondag 23 juni organiseert MBC Weert alweer voor de 15de keer een Berenvliegdag. Op deze dag kunnen alle kinderen hun teddybeer of andere knuffel meebrengen naar het vliegveld om ze gratis mee te laten vliegen met een modelvliegtuig. De beer mag wel tot 40 cm groot zijn, want er is altijd wel een modelvliegtuig aanwezig waar de knuffel in past. Deze toestellen kunnen ook loopings maken, maar alleen na uitdrukkelijke toestemming van de kinderen! Na de rondvlucht wordt het vliegtuig weer keurig geland en krijgen de piloten ook een vliegbrevet uitgereikt als bewijs van luchtwaardigheid. Tevens zal er een springkussen en een schminkstand aanwezig zijn en ook het ‘snoepjes droppen staat op het programma. Wachtende kindertjes hoeven zich dus niet te vervelen. En uiteraard is er ook gedacht aan een natje en een droogje op ons terras. Tijd van handeling: 11.00 uur tot 16.00 uur.  Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg 12 in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km. Entree is gratis. Dus, kinderen, breng allemaal jullie knuffel mee en gun hem deze rondvlucht. Zie ook: www.mbcweert.nl Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Frank Stevens, tel. 0031 6 13702451.