Service en kwaliteit dat is wat telt: EBeco in Hamont kan dat garanderen

HAMONT – Zonnepanelen, regenwatersystemen en beregeningen, Luk Bosmans weet er alles van. Zijn bedrijf EBeco biedt producten aan van de hoogste kwaliteit waarmee heel wat geld te besparen is. De hoofdactiviteiten bestaan uit het installeren en verkopen van zonnepanelen en beregeningsmaterialen, evenals het produceren en installeren van regenwaterrecuperatie systemen.

Door de steeds maar stijgende kosten voor elektriciteit en water wordt het week na week, maand na maand,  interessanter om je eigen stroomvoorziening op je dak te laten plaatsen of om het gratis regenwater te gebruiken voor een aantal voorzieningen in je huishouden.  Misschien wordt het dan weer eens leuk om af en toe eens een regenachtige dag te hebben. Het vergt even een stap, wat tijd en een beslissing maar op lange termijn is dit voor zowel het milieu als zeker je eigen beurs bijna niet meer te negeren.  Dat geldt zeker bij nieuwbouw want daar is regenwateropvang reeds verplicht. Bovendien is er nog steeds een subsidieregeling voor bestaande woningen. Voor een relatief kleine investering kan men hier, althans in België,  nog van profiteren. Het regenwater wordt gefilterd en als de put leeg is wordt er volledig automatisch overgeschakeld naar de waterleiding. Alles gebeurt uiteraard volgens de geldende regels op dit gebied.  Ook de kostprijs voor zonnepanelen blijft dalen en ondanks het feit dat er geen premies meer  voor bestaan blijft het nog steeds financieel aantrekkelijk om die investering te doen. Een groot voordeel van EBeco is dat het bedrijf hier in de buurt gevestigd is en in geval van storing of problemen snel gehandeld kan worden. Luk Bosmans: “Mijn gsm nummer  of email adres is gewoon openbaar en klanten kunnen mij bereiken als er zich een probleem zou voordoen bij een installatie die wij geplaatst hebben. Onze garantie is dan ook echte garantie en wij doen niet moeilijk als iets opgelost moet worden. Bovendien werken wij uitsluitend met kwalitatief goede materialen zodat er zich dan ook zelden problemen voordoen.” EBeco verzorgt ook de elektrische keuring en de aanmelding bij de netbeheerder. Kortom, er wordt voor het totale pakket gezorgd. Omdat tuinen steeds mooier worden is de volgende stap dikwijls een beregenings installatie. Gedaan met die ontsierende tuinslang en zwenksproeiers in je mooie tuin. Zeker bij de aanleg van een nieuwe tuin wordt hier vaak voor gekozen. Bij een installatie voor bestaande tuinen wordt alles steeds netjes afgewerkt en achtergelaten.  Doe het zelvers kunnen bij EBeco ook terecht.  De benodigde materialen voor zonnepanelen, sproei installaties of regenwateropvang worden geleverd en de klant krijgt volledig advies en kan ook achteraf indien nodig nog steeds bijgestaan worden door EBeco. Luk Bosmans: “Voor elke installatie kan iedereen geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen”. Het bedrijf is gevestigd in de Merelstraat 70 te Hamont-Achel. Tel. 0032 488 244243 E-mail: info@ebeco.be