Creatieve peuters in Gastel!

GASTEL – De peutergroep in Gastel van basisschool ’t Lange is enthousiast aan het spelen en werken rondom het thema ‘water’. Er worden prentenboeken voorgelezen en er wordt geëxperimenteerd: welke speelmaterialen blijven drijven en welke zinken in een bak vol water. Ook blazen we met een rietje en lachen we samen om de grote bubbels die we maken. Dikke pret met zo’n leuk thema! De peuters hebben een heel groot aquarium in de klas gemaakt: een supergrote doos hebben ze blauw geverfd en zelf konden ze geschminkt als visjes daarna in het aquarium spelen. De peutergroep is iedere dinsdag, donderdag en vrijdag open van 8.30-11.45 uur. Er is na de vakantie weer volop plaats voor nieuwe peuters vanaf 2 jaar om samen te spelen met leeftijdgenoten en allerlei materialen te ontdekken. Heeft u interesse of wilt u eens een kijkje komen nemen? Dat kan natuurlijk! U bent van harte welkom tijdens de peuterochtenden, maar ook na 12 uur kunnen we een afspraak maken om informatie te geven. U kunt mailen naar gastel@ik-ook.nu De peutergroep is gevestigd in een ruim lokaal in Basisschool ’t Lange, Stormgat 1 in Gastel.