Handnijverheid voor meisjes en jongens met o.a. textiel en timmeren

Archief foto 2017

NEDERWEERT – De dames van de linnenkamer gaan woensdag 26 juni de kinderen leren werken met naald en draad. Moeilijk is het niet: de kinderen op deze kindermiddag gaan aan de slag met weven, spinnen en borduren. Het resultaat mag natuurlijk mee naar huis!

En als je liever timmert dan kom je deze middag ook ruimschoots aan je trekken. Met hout, een hamer en wat spijkers tover je zo een pracht-creatie. De gemaakte houtspullen beschilderen en ook die kunstwerken mogen mee naar huis. Klaar met werken met naald en draad of timmeren? Dan is er nog meer dan voldoende ruimte om nog even te ravotten in het museum. Want leuk en gezellig, dat hoort bij Eynderhoof. 

Bekijk het kinderdag programma op: www.eynderhoof.nl