Hot, hip & happening Family Event

BUDEL – De titel zegt het al Hot, Hip & Happening Family Event met hotte items, hippe producten en boordevol happening, gebeurtenissen. “We proberen met deze opzet van een Family Event een andere draai te geven, nu voor heel de familie, man, vrouw en kind met voor iedereen GRATIS entree, vertellen organisatoren Stefanie Leijser en Mirjam van Grootel.

Zo staan er weer volop kraampjes met lokale ondernemers met interessante spullen voor heren en dames. Zoals; kleding voor heren en dames, lichaamsmassage, sieraden voor hem en haar, haaraccessoires, bloemen, woonaccessoires, vakanties reizen, fotografie, natuurlijk de molen, danscursussen, enz. Teveel om op te noemen. In de mooie en grote tuin van LUST is er weer een gezellig terras, heerlijke cocktail, lekkere barbecue en smaakvolle freakshakes, een hot en hip zomers item om van te smullen. Verder veel kinderpret met een groot springkussen, schminken en glittertattoos, kortom dat is pas fun voor de kids. Het leuke aan het event zijn weer de workshops die gegeven worden door de ondernemers. Voor deze workshop kun je, je vooraf inschrijven via onze facebookpagina @HotHipenHappeningevent of aanmelden via email of telefonisch; info@huidinstituutstefanieleijser.nl, tel: 0031 620207257. Denk bijvoorbeeld aan een workshop bloemdecoraties maken, fotograferen met je mobiel of deelnemen aan een bierproeverij. Dus kijk snel of er een leuke workshop bij zit waar je aan deel wilt nemen en geef je op want voor elke workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen. Voor de workshop wordt er een kleine vergoeding gevraagd door de ondernemer. Tijdens het event worden er door de ondernemers prijzen weggegeven. Deze kun je winnen door te draaien aan het prijzenrad. Voor €1 kun je al aan het rad draaien en wie weet win jij een superprijs.

Dus ‘save the date’: zondag 30 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur bij LUST eet, drink & feestgelegenheid aan de Nieuwstraat 51 te Budel. Graag tot dan.