Muziekvoorstellingen in De Hofnar

VALKENSWAARD – Aankomend theaterseizoen zijn er genoeg muziekvoorstellingen te zien in Theater De Hofnar. We kijken hieronder samen met jou vooruit naar een aantal voorstellingen uit het genre ‘muziek’ in theaterseizoen 2019-2020.

Dus wil jij een avond helemaal los gaan op hoogwaardige muziek? Ook aankomend theaterseizoen kan dat weer in Theater De Hofnar. Swing mee terug in de tijd naar de jaren ’70 met Abba Fever of geniet van de prachtige melodieën van Magda Mendes bij haar voorstelling Oliveiras. Naast professionele muziekvoorstellingen staan er ook verschillende lokale muziekverenigingen op het podium, zoals UNA of het Valkenswaards kamerorkest.

Nieuw in theaterseizoen 2019-2020 zijn de theaterseries. Een van deze series is de Tributeserie. Aankomend seizoen zijn er weer meerdere tributebands te bewonderen in Theater De Hofnar. Denk hierbij aan Abba Fever, De Neil Diamond memories band of Beatles & Beyond. Wil jij naar vier spectaculaire tribute shows? Dan is de Tributeserie de perfecte deal voor jou! Kijk voor meer informatie op www.hofnar.nl.

Kaarten reserveren voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma. t/m vr. 09.30 – 17.00 uur, za 18.30 – 20.30 uur bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.