Seizoenafsluiting bij De Klimroos

BUDEL – Zaterdag 29 juni vindt de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats bij De Klimroos. Hiermee worden alle deelnemers en vrijwilligers van De Klimroos bedankt voor hun inzet. Op deze dag wordt een BBQ georganiseerd en zal de vrijwillige brandweer van Budel aanwezig zijn om de deelnemers de gelegenheid te geven een ritje met de brandweerauto te maken en met de brandweerspuit te oefenen. Voor de deelnemers is deze dag een hoogtepunt en enkelen kunnen zich verkleden als een echte brandweerman. Ook dit jaar hoopt De Klimroos alle vrijwilligers en de deelnemers te verwelkomen op de Klimroosboerderij en hen te verwennen met een hapje, een drankje, brandweer- en waterplezier. Het begint om 14.30 uur. Tot slot wil De Klimroos via HAC Weekblad de vrijwillige brandweer bedanken voor hun jaarlijkse belangeloze bijdrage om deze dag tot een topdag te maken. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom om een kijkje te nemen. De Klimroos heeft nog voldoende plaats op de wekelijkse zwem-ochtend. Ook voor revaliderende mensen. Interesse? Bel of e-mail of kijk op de website www.klimroosbudel.nl voor meer informatie.