Zet de geslaagden in ’t zonnetje!

HAMONT-ACHEL – Het einde van het schooljaar is nabij. De schoolgangers kijken al uit naar de vakantie, maar momenteel zijn er nog heel wat jongeren die examens moeten afleggen en bang moeten afwachten of ze de nodige scores hebben behaald om af te studeren of door te mogen naar het volgende studiejaar. 

Naar aanleiding van het einde van het schooljaar reserveert HAC Weekblad binnenkort heel wat ruimte in de krant om iedereen die afstudeert of over mag naar de volgende klas eens mooi in het zonnetje te zetten. Bovendien worden er drie winnaars uitgeloot die zich mogen verwachten aan een héél mooie prijs! Wat moet je doen? Stuur voor 1 juli een foto toe van de persoon die afstudeert of over mag gaan naar de volgende klas, samen met wat meer uitleg (welke graad, opleiding, school,..) naar

info@hacweekblad.eu en wij doen de rest! Deze oproep geldt voor alle kinderen en jongeren, dus ook bijvoorbeeld kleuters die afstuderen en naar het lager onderwijs mogen doorschuiven, mogen ingestuurd worden.