Lustrumeditie Beachvolleybal Heeze

HEEZE – Sportiviteit en gezelligheid staan op zaterdag 29 en zondag 30 juni weer in het centrum van Heeze. De gemeentehuistuin is dan het decor voor de vijfde editie van Beachvolleybal Heeze. Reden voor de organisatie om dit jaar flink uit te pakken.

De zaterdagavond staat volledig in het teken van de jubileumeditie. Vanaf 19.00 tot 00.30 uur is er een beachparty. Optredens zijn er onder meer van Joel Borelli en de dj’s Siem Driessen en Hardy. Op zondag is het vanaf 14.00 uur de beurt aan Xambah Percussion en DJ Sylvie Thijs. De eerste editie van Beachvolleybal Heeze vond in 2015 plaats met 22 teams op 3 velden, maar inmiddels is het evenement doorgegroeid naar 48 teams die op 4 velden twee dagen lang sportiviteit aan gezelligheid koppelen. De inschrijvingen zaten ruim voor de jaarwisseling al vol.