Parkinsoncafé juni over de rol van de revalidatiearts

VALKENSWAARD – Tijdens het Parkinson Café op vrijdag 28 juni a.s. verzorgen een revalidatiearts uit het Máxima Medisch Centrum en een revalidatiearts vanuit Libra Revalidatie een lezing.  Mensen met de ziekte van Parkinson hebben vaak te maken met allerlei zorgverleners. Soms is een van deze zorgverleners de revalidatiearts. Dit kan zijn in het ziekenhuis of in een revalidatiecentrum. Maar wanneer is betrokkenheid van een revalidatiearts handig, en wat kan hij of zij voor iemand met de ziekte van Parkinson betekenen?  In deze lezing gaan de revalidatieartsen in op de verschillende zaken waar een revalidatiearts naar kijkt en wat er waar gedaan kan worden.  Ontvangst is vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.