Tentoonstelling ‘5e Dutch Biennale Emaillekunst’ in Kempenhof  

VALKENSWAARD – Tot en met 14 juli organiseert Mary Mulder (Losser 1946) voor de vijfde keer een tentoonstelling in de emaillekunst met internationale deelnemers, waaronder Päl Töth (Hongarije), Tony Ferrario (Italië), Rita Gehlen (Duitsland) en Hans Gal (Nederland). 

Na haar opleiding Monumentale Kunst kwam ze in het buitenland in aanraking met de kunst van het emailleren. Een oude, gewaardeerde kunst waar emaille, dat bestaat uit glas met metaaloxiden, wordt verwerkt met koper, zilver en goud.  Daarnaast zijn er ook werken op zijde en keramische objecten te zien.  Voor nadere informatie: info@marymulder.nl 

Nieuwsgierig geworden? De werken zijn tot en met 14 juli 2019 te zien in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u ook exposeren?  Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar Louise Peeters (coördinator exposities Valkenhof) louise@artpartners.nl