Fietsbieb Pelt zoekt fietsen! 

PELT – De Fietsbieb geeft mensen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs. Bij de fietsbieb kunne nkinderfietsen tot12 jaar geleend worden. Ouders weten al langer dat kinderen hun fietsen heel snel ontgroeien. Leden van de Fietsbieb kunnen voor hun kind een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tip top in orde! Is zoon of dochter toe aan een grotere fiets of heeft hij of zij nood aan een ander model, dan mogen leden de geleende fiets gewoon inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang! Zelfs veel langer, als je ook de volgende jaren lid blijft. Lid worden kost slechts €20 per jaar Wie echter een kinderfiets in goed staat aan de Fietsbieb schenkt, is meteen een jaar lang gratis lid! Die fiets wordt volledig in orde gebracht en krijgt vlug een nieuw leven. De Fietsbieb Pelt is momenteel nog op zoek naar kinderfietsjes. Dus heb je thuis nog een fietsje staan, dan kan je deze aan de Fietsbieb schenken in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap. Vrijwilligers zijn ook altijd welkom! De Fietsbieb is iedere tweede zaterdag van de maand geopend, van 10.00 uur tot 12.00 uur. De volgende openingsdag is op zaterdag 13 juli. De Fietsbieb Pelt is gelegen aan de Plaza Forte, Kloosterstraat 16 in Pelt. Meer info op www.facebook.com/fietsbiebpelt Meer info? Mail naar fietsbiebpelt@gmail.com