Beelden expositie in Hamont

HAMONT – Op 6 en 7 juli verzorgt Marion Bergmans-de Goey een beeldenexpositie in haar tuin aan de Altaarhoeve 10 te Hamont. De tuin is geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de inkom is gratis.

Marion Bergmans –de Goey maakt sinds geruime tijd beelden in diverse steensoorten. Het is echter de eerste keer dat zij een deel van haar werk toont aan het grote publiek. Haar stijl is te omschrijven als gestileerd figuratief, meestal met weglating van details, die de kijker dan zelf kan invullen. Soms helemaal abstract. Ze werkt met diverse steensoorten; in het begin vooral speksteen, later meer met marmer, arduin, Franse kalksteen e.d. Bij het kiezen van de onderwerpen spelen intuïtie, spontaniteit, toeval en wellicht ook haar ‘ingebouwde’ creativiteit een rol. De beoordeling van haar werk laat ze graag aan de bezoekers over. Iedereen is van harte welkom!