Bergrunners in derde Ekkerloop

BUDEL – Afgelopen woensdag waren de Bergrunners weer actief in de derde Ekkerloop. Op deze natte woensdagavond was het bijna niet mogelijk om de gelopen tijden te halen of te evenaren van de vorige loop. De meeste tijden waren dan ook langzamer al waren er enkele die vonden dat er met de regen meer zuurstof in de lucht zat. De jongste aanhang van de Bergrunners liepen zelfs sneller op de 600 meter dan vorige week. Vince en Jayden liepen beiden enkele seconden sneller. Jordy deed over de 1000 meter wat langer dan vorige loop, Quinty daarentegen deed het een heel stuk beter en liep zelfs bijna een halve minuut sneller. Op de 3,5 kilometer waren de Bergrunners ook succesvol. Loek Moons won deze afstand bij de heren wat toch een heel goede prestatie is op deze jonge leeftijd. Annemie van Seggelen voelde zich happy in de regen en liep naar een tweede plaats bij de dames. Voor Hans van Vlierden is dit geen loopweer en deed er dan ook enkele seconden langer over. Als Hans zijn goede tijden haalt dan is het podium in zicht na vier lopen. Christa Vonken verdedigde haar eerste plaats in categorie D-40 met verve. Carla Beerten en Lisanne Fransen hebben bij goede eindtijden ook kans op een podiumplaats. Monique van Gansewinkel moest enkele seconden prijsgeven op de tijd van de vorige loop.  Woensdag was de laatste Ekkerloop. Volgende week meer daarover.

In de week van 1 t/m 7 juli is er na elke training een korte en gezellige seizoensafsluiting. In de vakantieperiode gaan een aantal trainingen normaal door. Kijk hiervoor op de site van de Bergrunners. Wil je in de vakantieperiode kennis maken met hardlopen, actief wandelen of Nordic Walken kom dan geheel vrijblijvend enkele trainingen bezoeken. Voor alle info: www.bergrunners -budel.nl of bel 0031 6 14139196. 

Foto: Annemie van Seggelen op de 3,5 km.     

Foto: Ton Krabbendam